BIJSCHOLING

Is het alweer even geleden dat je je diploma hebt behaald en wil je dolgraag weer aan de slag?

“Deze training wordt geheel aan jouw wensen aangepast.”

Wil je graag de basistechnieken nog eens doornemen? Dat kan! Mocht tijdens de eerste les al blijken dat dit te gemakkelijk is voor jou, dan is dat geen probleem en gaan we meteen in die les door met les 2. Zo kan het zijn dat we aan het eind van de cursus nog lessen over houden zodat je door kunt gaan met Moderne Technieken of net wat jouw wensen zijn.

Kleine groepen en praktijkgericht

De lessen worden in kleine groepen gegeven van maximaal 3 personen. Daardoor is er persoonlijke en optimale begeleiding zodat de lesmethoden voor iedereen makkelijk te volgen zijn.  De cursist gaat onder persoonlijke begeleiding zelf aan de slag en leert daarbij veel tips. De lessen zijn praktijkgericht zodat je de techniek goed gaat beheersen. De startdatum is in overleg op basis van beschikbaarheid.

De trainingsruimte is Corona proef gemaakt. Iedere cursist heeft zijn eigen werkruimte. Deze werkruimte is afgeschermd met een doorzichtig tussenschot zodat er veilig gewerkt kan worden.

 

Je ontvangt een certificaat

Je oefent op een oefenhoofd of op een zelf meegebracht model.  Tijdens deze cursus gebruik je je eigen kappersmaterialen. Heb je geen materialen en wil je ze graag aanschaffen? Knipsalon Bianca kan dit voor je verzorgen tegen groothandelprijzen.

Doelgroep

Deze cursus is voor iedereen die veel of weinig ervaring heeft in het kappersvak en zich opnieuw wil verdiepen in de basistechnieken of de vervolgtechnieken.

Ben je al even een tijdje uit het vak en wil je je graag weer verdiepen in het kappersvak, dan is deze cursus de juiste voor jou!

Data en tijden (avondcursus of dagcursus)

Dagcursus     : 3 dagen, 9.30-14.00 uur

Kosten

€ 379,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en administratiekosten.

De trainingen worden in kleine groepen van maximaal 3 cursisten gegeven. De trainingen zijn wekelijks en de datum is afhankelijk van beschikbaarheid.

Priveles

Heb je interesse in privéles? Deze worden uiteraard 1 op 1 gegeven en kost
€ 1516,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap, administratiekosten.

Wil je graag meer informatie of wil je je aanmelden? Neem dan contact op of stuur een mail naar info@knipsalonbianca.nl