DAMES/MEISJES KNIPPEN BASIS

Nog geen ervaring met het kappersvak en ben je alleen geïnteresseerd in dameskapsels? Dan past deze cursus prima bij jou.

Wat leer je:

Je leert de basistechnieken van kort en lang haar van Dames- en meisjeskapsels.

Kleine groepen en praktijkgericht

De lessen worden in kleine groepen gegeven van maximaal 3 personen. Daardoor is er persoonlijke en optimale begeleiding zodat de lesmethoden voor iedereen makkelijk te volgen zijn.  Je start meteen met de praktijk, de theorie wordt tijdens het knippen uitgelegd. Zo pas je direct de theorie toe waardoor het knippen inzichtelijk wordt.

De trainingsruimte is Corona proof gemaakt. Iedere cursist heeft zijn eigen werkruimte. Deze werkruimte is afgeschermd met een doorzichtig tussenschot zodat er veilig gewerkt kan worden.

 

Je ontvangt een certificaat

Er wordt gewerkt op een oefenhoofd of eventueel later op een model. Tijdens deze cursus gebruik je je eigen kappersmaterialen. Heb je geen materialen en wil je ze graag aanschaffen? Dat is ook mogelijk. De meeste materialen zijn op voorraad in de salon.

Je sluit deze cursus af met een certificaat.

Doelgroep

Deze cursus is voor iedereen geschikt. Ervaring met haarknippen is niet nodig. Na deze cursus kun je dames- en meisjeskapsels op een vakkundige manier knippen en stylen.

Wil je jezelf verder ontwikkelen, dan kun je je inschrijven voor de cursus; Dames/meisje Knippen voor Gevorderden.

Data en tijden (avondcursus of dagcursus)

Dagcursus    : 3 weken, 1 dag per week van 9.30-14.00 uur

Kosten

€ 379,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en administratiekosten.

De trainingen worden in kleine groepen van maximaal 3 cursisten gegeven. De trainingen worden wekelijks gegeven en de datum is afhankelijk van beschikbaarheid.

Dagcursus is inclusief heerlijke lunch.

Privélessen

Heb je interesse in privéles? Deze worden uiteraard 1 op 1 gegeven en kost
€1516,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en administratiekosten.