MODERNE TECHNIEKEN KNIPPEN EN SNIJDEN

Heb jij al ervaring in het kappersvak maar wil je graag geïnspireerd worden door nieuwe technieken? Tijdens deze cursus worden jouw kniptechnieken weer helemaal opgefrist en leer je de nieuwste trends en coupes te knippen.

Dit alles in jouw eigen tempo !

Kleine groepen en praktijkgericht

De lessen worden in kleine groepen gegeven van maximaal 4 personen. Daardoor is er persoonlijke en optimale begeleiding zodat de lesmethoden voor iedereen makkelijk te volgen zijn.  Je start meteen met de praktijk, de theorie wordt tijdens het knippen uitgelegd. Zo pas je direct de theorie toe waardoor het knippen inzichtelijk wordt.

Wat leer je:

Er komen verschillende moderne kniptechnieken aan bod voor lang haar, middellang haar en kort haar. Je leert veel tips en leuke technieken om toe te passen.

Je ontvangt een certificaat

Er wordt gewerkt op een oefenhoofd of eventueel later op een model.  Je kunt gratis gebruik maken van professionele kappersmaterialen die aanwezig zijn in de salon. Wil je graag zelf een materialenpakket aanschaffen? Knipsalon Bianca kan alle materialen tegen groothandelsprijzen aanbieden.

Je sluit deze cursus af met een certificaat.

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor degene die graag bij wil blijven in het kappersvak en nieuwe Moderne technieken wil leren.

Is het al wat langer geleden dat je een cursus hebt gevolgd of wil je je technieken wat opfrissen? Dan is deze cursus perfect voor jou.

Data en tijden (avondcursus of dagcursus)

Avondcursus: 6 weken, 1 avond per week, 18.30-21.00 uur

Dagcursus: 3 weken, 1 dag per week, 9.30-14.00 uur

Kosten

€ 379,00 per persoon incl. btw, theorie, certificaat, werkmap en administratiekosten.

De trainingen worden in kleine groepen van maximaal 4 cursisten gegeven. De trainingen zijn wekelijks en de datum is afhankelijk van beschikbaarheid.

Dagcursus is inclusief heerlijke lunch.

Priveles

Heb je interesse in privéles? Deze worden uiteraard 1 op 1 gegeven en kost € 1516,00 per persoon incl. btw, theorie, certificaat, werkmap en administratiekosten.

Wil je graag meer informatie of wil je je aanmelden? Neem dan contact op of stuur een mail naar info@knipsalonbianca.nl