RETOURNEREN, RUILEN EN GARANTIE

Neem altijd contact op met onze klantenservice en meld de fout. Onze klantenservice medewerker zal je verder helpen om het probleem op te lossen. Je kunt producten, die niet gebruikt zijn, binnen 14 dagen aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier. Vul dit formulier volledig in en stuur dit met het product naar ons retouradres.

Het retouradres is:

Knipsalon Bianca, Benny Goodmanlaan 22, 5629RJ Eindhoven

Retourneren en ruilen

Voor een bestelling op Knipsalonbianca.nl geldt een zichtstermijn van 14 dagen na ontvangst van de producten. Controleer te allen tijde direct jouw order op beschadigingen en compleetheid. Mocht er iets niet in orde zijn neem dan contact op met onze klantenservices. Dit kan telefonisch via 06-41117613 of via mail: info@knipsalonbianca.nl

Mocht je niet tevreden zijn over jouw bestelling kun je deze binnen 14 dagen retourneren aan ons. Wij stellen de volgende voorwaarden aan het retourneren van producten:

  • binnen 14 dagen gemeld dat je wil retourneren;

  • binnen 14 dagen na melding terug gestuurd.

  • artikel is compleet;

  • In de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en fabrieksverpakking.

Cosmetica producten (shampoo, gel, wax, scharen, etc.) kun je, indien de verzegeling is verbroken, niet retourneren. Zie algemene voorwaarden. 

Na ontvangst nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om je te informeren over wat wij met jouw retourzending doen. De kosten voor retour zenden zijn in eerste instantie voor u. Mocht blijken dat wij een fout hebben gemaakt, waardoor je het product diende te retourneren, nemen wij ook de kosten van retourzending voor onze rekening. Sommige artikelen kun je niet retourneren. Het gaat dan om producten waarvan de verzegeling is verbroken (veelal geldt dit alleen voor kappersscharen). Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Het retouradres is:

Knipsalon Bianca

Benny Goodmanlaan 22

5629 RJ Eindhoven

Bij twijfel of vragen over garantie kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice info@knipsalonbianca.nl.