3-D TECHNIEKEN

Een leuke maar zeker ook een handige techniek is het 3-D knippen.

Door middel van deze techniek kun je een coupe meer volume geven. Het kapsel valt beter waardoor je er langer plezier van hebt. Dit is een techniek die je toepast in een geknipte coupe. Een must om te weten voor de kapper van nu!

De lessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 4 personen. Daardoor is er persoonlijke en optimale begeleiding zodat de lesmethoden voor iedereen makkelijk te volgen zijn. De cursist gaat onder persoonlijke begeleiding zelf aan de slag en krijgt daarbij veel tips. De lessen zijn praktijkgericht zodat je de techniek goed gaat beheersen.

Je oefent op een zelfmeegebracht model of op een oefenhoofd. Tijdens deze cursus gebruik je je eigen kappersmaterialen. Er wordt uitsluitend gewerkt met professionele producten en materialen tijdens de lessen. Wil je graag materialen aanschaffen? Knipsalon Bianca kan dit voor je verzorgen tegen groothandelprijzen of klik hier voor meer informatie over het materialenpakket!

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor degene die graag wat extra’s wil leren en zijn of haar kennis op het gebied van modern technieken uit wil breiden.

Data en tijden

1 avond, 18.30-21.00 uur

Kosten

€ 65,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en administratiekosten. (Kleine groepen met maximaal 4 cursisten). De trainingen worden wekelijks gegeven. De datum is afhankelijk van beschikbaarheid. Voor meer informatie of aanmelden;  info@knipsalonbianca.nl

Priveles

Heb je interesse in privéles? Deze worden uiteraard 1 op 1 gegeven en kost € 260,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en administratiekosten.