BARBIER CLASSIC

Steeds vaker kiest de modebewuste man om naar een gespecialiseerde mannenkapper te gaan.
De cursus Barbier Classis is een uitgebreide cursus waarin je knip- en vooral tondeusetechnieken leert zoals deze in de Barbershops worden toegepast. We besteden veel aandacht aan het maken van een mooie fade.  Handig zijn vooral de vele tips en tricks!

Je leert om te gaan met verschillende gezichtsvormen, haar texturen en de wens van de klant. Tevens leer je de klanten advies te geven met betrekking tot de coupe en het moduleren van de coupe met het juiste product.

De lessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 4 personen. Daardoor is er persoonlijke en optimale begeleiding zodat de lesmethodes voor iedereen makkelijk te volgen zijn. De cursist gaat onder persoonlijke begeleiding zelf aan de slag en krijgt daarbij veel tips. De lessen zijn praktijkgericht zodat je de techniek goed gaat beheersen. De startdatum is in overleg op basis van beschikbaarheid.

Je oefent op een zelf meegebracht model of op een mannen oefenhoofd.  Ben je niet in het bezit van een mannen oefenhoofd (met baard), dan kun je deze in de salon aanschaffen vanaf  €49,- incl. btw.  Mannen oefenhoofden zonder baard zijn € 43,00 incl. btw. Tijdens deze cursus gebruik je je eigen kappersmaterialen. Er wordt uitsluitend gewerkt met professionele producten en materialen tijdens de lessen.

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor degene die de basiskennis al heeft doorlopen van het herenvak knippen.

Kosten

Groepstraining van 4 avonden van 18.30-21.00 uur

 € 260,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en administratiekosten. (Kleine groepen tot maximaal 4 cursisten). De trainingen worden wekelijks gegeven. De datum is afhankelijk van beschikbaarheid. Voor meer informatie of aanmelden;  info@knipsalonbianca.nl

Groepstraining van 2 dagen 9.30-14.00 uur 

€ 260,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en administratiekosten. (Kleine groepen tot maximaal 4 cursisten). Dagcursus is inclusief heerlijke lunch. De trainingen worden wekelijks gegeven. De datum is afhankelijk van beschikbaarheid. Voor meer informatie of aanmelden;  info@knipsalonbianca.nl

Groepstraining van 1 dag 9.30-14.00 uur 

€ 130,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en administratiekosten. (Kleine groepen tot maximaal 4 cursisten). Dagcursus is inclusief heerlijke lunch. De trainingen worden wekelijks gegeven. De datum is afhankelijk van beschikbaarheid. Voor meer informatie of aanmelden;  info@knipsalonbianca.nl

Privelessen

Heb je interesse voor privélessen? Deze worden uiteraard 1 op 1 gegeven en kost voor 4 avonden € 1040,00 of voor 1 dag € 520,00. Deze prijzen zijn per persoon en incl. btw, werkmap en administratiekosten.