CURSUS HAIR EXTENSIONS (basis en master)

Leer meer op het gebied van Extensions zetten en ga zelf aan de slag!

Wil jij je oriënteren op het gebied van Hair Extensions? Dan is deze cursus zeer geschikt voor jou.

Wat leer je tijdens de BASIS CURSUS

Tijdens deze cursus leer je meer over I-tip Microringen extensions en Hair Weave. Je leert verschillende methodes om haren te verlengen of volume te geven. Je krijgt tijdens deze cursus theorie en uitleg over de methodes. Stap voor stap worden de verschillende methodes voorgedaan en gedemonstreerd waarna je zelf aan de slag gaat onder begeleiding van een trainster.

Er wordt gewerkt op een oefenhoofd die aanwezig is in de salon. Je hoeft voor deze cursus niets aan te schaffen. Er worden materialen en producten gebruikt van de Knipsalon.  Na afloop ontvang je een theoriemap met uitleg en een certificaat.

 

Wat leer je tijdens de MASTER CLASS 

Je kunt voor de Master Class  zelf je eigen inzettechniek bepalen die je in de Basis Cursus hebt geleerd.

 

Tijdens de Master Class 1 leer je hoe je een mooie volume of verlenging maakt bij de klant. Je leert de afwerking en styling van het kapsel.

Bij beide trainingen leer je de juiste afdelingen te maken en krijg je veel tips waar je op moet letten. Daarnaast leer je de extensions aan te sluiten aan het kapsel van jouw model. De aansluitingen zijn verschillend wanneer je volume creëert of een verlenging maakt.

Voor deze cursus dient het model haar eigen haar aan te schaffen, uiteraard met ondersteuning van Knipsalon Bianca.  Tijdens deze training wordt je stap voor stap begeleid door een van de twee trainsters.

 

Kleine groepen en praktijkgericht

De lessen worden in kleine groepen gegeven van maximaal 4 personen.  Er zijn op deze avond 2 trainsters aanwezig. Daardoor is er nog meer persoonlijke en optimale begeleiding zodat de lesmethoden voor iedereen makkelijk te volgen zijn. Master Class2 kun je alleen volgen als je Master Class 1 hebt gevolgd.

Doelgroep

Deze cursus is zeer geschikt voor iedereen die zich wil oriënteren op hair extensions. Je hebt hiervoor geen kappersopleiding nodig.

De cursus bevat zowel theorie als praktijk oefeningen en is ideaal als je met hairextensions begint en je weinig of geen ervaring hebt. Het is zeer aantrekkelijk om deze behandeling in jouw salon aan te kunnen bieden! Denk aan jouw verdienmodel 😉

Kosten

Basis Cursus Hairextensions

Groepstraining van 1 dag (09.30-14.00 uur) voor € 179,95 per persoon incl. btw, theorie, werkmap, certficaat administratiekosten.

Master Class 1

Groepstraining van 1 dag (09-30-14.00 uur) voor € 179,95 per persoon incl. btw, theorie, werkmap, certficaat administratiekosten, toegang tot een supportgroep via de whatsapp, excl. haarstukken.

 

De trainingen worden in kleine groepen van maximaal 4 cursisten gegeven. De datum is afhankelijk van beschikbaarheid.