DAMES/MEISJES KNIPPEN BASIS

Met deze persoonlijke cursus Dames/Meisjes Knippen Basis van Knipsalon Bianca leer je de basistechnieken van kort en lang haar van Dames- en meisjeskapsels.

De lessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 4 personen. Daardoor is er persoonlijke en optimale begeleiding zodat de lesmethoden voor iedereen makkelijk te volgen zijn. De cursist gaat onder persoonlijke begeleiding zelf aan de slag en leert daarbij veel tips. De lessen zijn praktijkgericht zodat je de techniek goed gaat beheersen.

Je oefent op een oefenhoofd of later op een model. Tijdens deze cursus kun je gratis gebruik maken van professionele kappersmaterialen die aanwezig zijn in de salon. Wil je graag zelf een materialenpakket aanschaffen?  Dan kun je deze bij de Knipsalon bestellen.

Doelgroep

Deze cursus is voor iedereen geschikt. Ervaring met haarknippen is niet nodig. Na deze cursus kun je dames- en meisjeskapsels op een vakkundige manier knippen en stylen.

Wil je jezelf verder ontwikkelen, dan kun je je inschrijven voor de cursus; Dames/meisje Knippen voor Gevorderden. Klik hier voor meer informatie over de gevorderde cursus.

Data en tijden

6 weken, 1 avond per week van 18.30-21.00 uur

of

3 weken, 1 dag per week van 9.30-14.00 uur

Kosten

€ 365,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en administratiekosten. (Kleine groepen tot maximaal 4 cursisten). De trainingen worden wekelijks gegeven. De datum is afhankelijk van beschikbaarheid. Voor meer informatie of aanmelden;  info@knipsalonbianca.nl

Dagcursus is inclusief heerlijke lunch.

Privélessen

Heb je interesse in privéles? Deze worden uiteraard 1 op 1 gegeven en kost
€1460,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en administratiekosten.