DAMES/MEISJES VOOR GEVORDERDEN

Wanneer je de cursus Dames/meisjes knippen Basis hebt afgerond kun je doorgaan met de vervolgcursus. Deze lessen zijn een uitbreiding op de basiscursus van Dames/meisjes. 

Hierin komen onder andere de moderne technieken aan bod en kan er gekozen worden uit verschillende coupes. De lessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 4 personen. Daardoor is er persoonlijke en optimale begeleiding zodat de lesmethoden makkelijk te volgen zijn. De cursist gaat onder persoonlijke begeleiding zelf aan de slag en krijgt daarbij veel tips. De lessen zijn praktijkgericht zodat je de techniek goed gaat beheersen.

Je oefent op een oefenhoofd of later op een model. Tijdens deze cursus gebruik je je eigen kappersmaterialen. Er wordt uitsluitend gewerkt met professionele producten en materialen tijdens de lessen. Wil je graag materialen aanschaffen? Knipsalon Bianca kan dit voor je verzorgen tegen groothandelprijzen of professionele kappersmaterialen of klik hier voor meer informatie over het materialenpakket!

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor degene die de basis al heeft doorlopen van het damesvak of enige kennis heeft van Knippen of gewoon wanneer je het heerlijk vind om dameskapsels te knippen en stylen.

Wil je je hierna nog verder uitbreiden dan is de cursus Moderne Technieken de perfecte aansluiting!

Data en tijden

3 avonden, 18.30-21.00 uur

Kosten

€ 195,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en administratiekosten. (Kleine groepen tot maximaal 4 cursisten). De trainingen worden wekelijks gegeven. De datum is afhankelijk van beschikbaarheid. Voor meer informatie of aanmelden;  info@knipsalonbianca.nl

Priveles

Heb je interesse in privéles? Deze worden uiteraard 1 op 1 gegeven en kost € 780,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en administratiekosten.