FOLIE TECHNIEKEN EN KLEURCORRECTIES

Ben jij al bekend met verschillende technieken om folies te zetten? Vind je de kleurcorrecties bij klanten lastig of zoek je juist meer uitdaging?

Dan is deze cursus een leuke aanvulling voor jou!

Tijdens deze cursus leer je de juiste diagnose te stellen bij jouw klant en vooral de nieuwste technieken in het opzetten van folies en kleuringen. Je leert de nieuwste modetrends van dit moment.  Welke problemen kun je verwachten en hoe los je ze op? Krijg inzicht in structuren en hoe hiermee om te gaan.

De lessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 4 personen. Daardoor is er persoonlijke en optimale begeleiding zodat de lesmethoden makkelijk te volgen zijn. De cursist gaat onder persoonlijke begeleiding aan de slag en krijgt daarbij veel tips. De lessen zijn praktijkgericht zodat je de techniek goed gaat beheersen.

Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van professionele materialen van Knipsalon Bianca. Mocht je interesse hebben voor producten  en of materialen, dan is het altijd mogelijk om deze tegen groothandelsprijzen te bestellen of te kopen in de Salon.

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor degene die kennis hebben van de basis van het kleuren van het haar.

Deze cursus geeft je nieuwe inzichten op basis van verschillende folietechnieken.  Je  leert je om te gaan met lastige situaties zoals kleurcorrecties en ongewenste resultaten.

Data en tijden

2 avonden, 18.30-21.00 uur

of

 1 dag, 9.30-14.00 uur

Kosten

€ 129,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en administratiekosten. (Kleine groepen tot maximaal 4 cursisten). De datum is afhankelijk van beschikbaarheid. Voor meer informatie of aanmelden;  info@knipsalonbianca.nl

Dagcursus is inclusief heerlijke lunch.

Privelessen

Heb je interesse in privéles? Deze worden uiteraard 1 op 1 gegeven en kost
€ 516,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en adminstratiekosten.

Er wordt uitsluitend gewerkt met professionele producten en materialen tijdens de lessen. Hou rekening met de aanschaf van styling en verzorgingsproducten en eventueel verf, blondeerpoeder, folies en waterstof peroxide. Knipsalon Bianca kan dit voor je verzorgen tegen groothandelprijzen.