FOLIE TECHNIEKEN EN KLEURCORRECTIES

Ben jij al bekend met verschillende technieken om folies te zetten? Vind je de kleurcorrecties bij klanten lastig of zoek je juist meer uitdaging? Dan is deze cursus een leuke aanvulling voor jou!

Wat leer je

Tijdens deze cursus leer je de juiste diagnose te stellen bij jouw klant en vooral de nieuwste technieken in het opzetten van folies en kleuringen. Je leert de nieuwste modetrends van dit moment.  Welke problemen kun je verwachten en hoe los je ze op? Krijg inzicht in structuren en hoe hiermee om te gaan.

Kleine groepen en praktijkgericht

De lessen worden in kleine groepen gegeven van maximaal 3 personen. Daardoor is er persoonlijke en optimale begeleiding zodat de lesmethoden voor iedereen makkelijk te volgen zijn.

Tijdens deze cursus wordt er alleen gewerkt met professionele verfmaterialen die aanwezig zijn in de salon. Mocht je interesse hebben voor de producten of materialen, dan is het altijd mogelijk om deze tegen groothandelsprijzen te bestellen.

Je ontvangt een certificaat

Er wordt gewerkt op een oefenhoofd of een model. Tijdens deze cursus gebruik je je eigen kappersmaterialen. Heb je geen materialen en wil je ze graag aanschaffen? Dan is ook mogelijk. De meeste materialen liggen op voorraad in de salon.

Je sluit deze cursus af met een certificaat.

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor degene die kennis hebben van de basis van het kleuren van het haar.

Deze cursus geeft je nieuwe inzichten op basis van verschillende folietechnieken.  Je  leert je om te gaan met lastige situaties zoals kleurcorrecties en ongewenste resultaten.

Data en tijden (dagcursus)

Dagcursus     : 1 dag,  9.30-14.00 uur

Kosten

€ 139,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en administratiekosten.

De trainingen worden in kleine groepen van maximaal 3 cursisten gegeven. De trainingen zijn wekelijks en de datum is afhankelijk van beschikbaarheid.

Privelessen

Heb je interesse in privéles? Deze worden uiteraard 1 op 1 gegeven en kost
€ 556,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en adminstratiekosten.

Er wordt uitsluitend gewerkt met professionele (verf)producten en materialen tijdens de lessen. Hou rekening met de aanschaf van verf, blondeerpoeder, folies en waterstof peroxide.