BASIS HAAR KLEUREN

In deze persoonlijke Basis cursus Haar Kleuren leer je in korte tijd de fijne kneepjes van het vak om op een vakkundige manier te kleuren. Deze cursus staat in het teken van de kleurenleer eigen maken, een technische verantwoorde kruisafdeling maken om een correcte kleurbehandeling uit te voeren en natuurlijk het plaatsen van folies t.b.v. high- of lowlights.

Welke kleuren kun je mengen?

Je leert de laatste kleurtechnieken en op welke wijze je een bepaald kleurrecept kunt samenstellen door middel van kleurenleer.

Deze lessen worden in een kleine groepjes van maximaal 4 personen gegeven zodat er voldoende aandacht en begeleiding aanwezig is.

Tijdens de cursus wordt uitsluitend gebruik gemaakt van professionele materialen van Knipsalon Bianca. Mocht je interesse hebben voor de producten of materialen, dan is het altijd mogelijk om deze tegen groothandelsprijzen te bestellen of klik hier voor meer informatie over het materialenpakket!

Doelgroep

Deze cursus is voor iedereen geschikt. Ervaring met haar kleuren is niet nodig. Na deze basiscursus kun je ieder kapsel op een vakkundige manier kleuren.

Cursisten van Knipsalon Bianca krijgen 10% korting op alle Subtil verf- en style producten.

Wil je jezelf verder ontwikkelen, dan kun je je inschrijven voor de cursus; Haar Kleuren voor Gevorderden. Klik hier voor meer informatie over de gevorderde cursus.

Data en tijden

2 avonden, 18.30-21.00 uur

of

1 dag,  9.30-14.00 uur

Kosten

€ 129,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en administratiekosten. (Kleine groepen tot maximaal 4 cursisten). De datum is afhankelijk van beschikbaarheid. Voor meer informatie of aanmelden;  info@knipsalonbianca.nl

 Dagcursus is inclusief heerlijke lunch.

Privelessen

Heb je interesse in privéles? Deze worden uiteraard 1 op 1 gegeven en kost
€ 516,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en adminstratiekosten.

De 2e les mag je een model meenemen die je onder begeleiding gaat kleuren. Er wordt uitsluitend gewerkt met professionele producten en materialen tijdens de lessen. Hou rekening met de aanschaf van styling en verzorgingsproducten en eventueel verf, blondeerpoeder, folies en waterstof peroxide. Knipsalon Bianca kan dit voor je verzorgen tegen groothandelprijzen.