HAARSTYLIST EXTRA

Haal het beste uit jezelf in het kappersvak!

Mocht je de opleiding Haarstylist van Knipsalon Bianca hebben gevolgd (of een andere opleiding), dan is de opleiding Haarstylist Extra de perfecte opvolging. Tijdens deze opleiding laat ik je inspireren en ontdek je nieuwe vaardigheden en technieken. Je leert verschillende moderne technieken op het gebied van knippen en kleuren. Dit allemaal uiteraard in kleine groepen van maximaal 4 deelnemers.

Net even wat extra’s!

Wat leer je:

Tijdens deze praktijkgerichte opleiding wordt er net even wat extra aandacht besteed aan jouw creatieve ontwikkeling in technieken en jouw kennis op kleurgebied. Je leert de nieuwste modetrends van dit moment en jouw kennis wordt uitgebreid en professioneler.

Lekker persoonlijk en veel aandacht voor jou!

De lessen worden in kleine groepen gegeven van maximaal 4 deelnemers. Daardoor is er persoonlijke en optimale begeleiding en kunnen we je de juiste technieken goed aanleren. Je sluit deze opleiding af met een certificaat.

De trainingsruimte is Corona proof gemaakt. Iedere cursist heeft zijn eigen werkruimte. Deze werkruimte is afgeschermd met een doorzichtig tussenschot zodat er veilig gewerkt kan worden.

Doelgroep

Deze opleiding is een opleiding voor iedereen die ervaring heeft in het kappersvak. De lessen zijn praktijkgericht.

Wil jij jouw vakkennis nog meer uitbreiden en jezelf voorbereiden naar een professioneel niveau? Dan is deze opleiding voor jou geschikt.

Data en tijden (dagopleiding of avondopleiding)

Dagopleiding     : 5 weken, 1 dag per week van 9.30-14.00 uur

Kosten

€ 695,- incl. btw, administratiekosten, theorie, certificaat, werkmap/portfolio, koffie, thee en een heerlijke lunch aangeboden door Knipsalon Bianca.

Wil je graag meer informatie of wil je je aanmelden? Neem contact op of stuur een mail naar info@knipsalonbianca.nl

Wil je graag meer informatie of wil je je aanmelden? Neem contact op of stuur een mail naar info@knipsalonbianca.nl

Bij deze opleiding ontvang je een certificaat en een theoriemap die stap voor stap de technieken laat zien zoals in de lessen wordt besproken. Handig met veel foto’s en duidelijke uitleg!