HAARSTYLIST EXTRA

Haal het beste uit jezelf in het kappersvak!

Mocht je de opleiding Haarstylist van Knipsalon Bianca hebben gevolgd (of een andere opleiding), dan is de opleiding Haarstylist Extra de perfecte opvolging. Tijdens deze opleiding laat ik je inspireren en ontdek je nieuwe vaardigheden en technieken. Je leert verschillende moderne technieken op het gebied van knippen en kleuren. Dit allemaal uiteraard in kleine groepen van maximaal 4 deelnemers.

Net even wat extra’s!

Tijdens deze praktijkgerichte opleiding wordt er net even wat extra aandacht besteed aan jouw creatieve ontwikkeling in technieken en jouw kennis op kleurgebied. Je leert de nieuwste modetrends van dit moment en jouw kennis wordt uitgebreid en professioneler.

Lekker persoonlijk en veel aandacht voor jou!

De lessen worden in kleine groepen gegeven van maximaal 4 deelnemers. Daardoor is er persoonlijke en optimale begeleiding en kunnen we je de juiste technieken goed aanleren.

Personal Coaching Systeem

Knipsalon Bianca is de enige kapsalon die gebruik maakt van een Personal Coaching Systeem. Dit systeem is door Knipsalon Bianca ontworpen speciaal voor de cursist.  Je kunt via dit systeem (wat compleet via touchscreen werkt) tijdens de cursus jouw persoonlijke ontwikkeling volgen en eventueel nieuwe kniptechnieken opzoeken. Lekker makkelijk wanneer je nog eens terug wil kijken naar een bepaalde kniptechniek!

Doelgroep

Deze opleiding is een opleiding voor iedereen die ervaring heeft in het kappersvak. De lessen zijn praktijkgericht.

Wil jij jouw vakkennis nog meer uitbreiden en jezelf voorbereiden naar een professioneel niveau? Dan is deze opleiding voor jou geschikt.

Deze opleiding geeft je nieuwe vaardigheden en creativiteit! De technieken die je leert, zijn direct toepasbaar in de praktijk! Zelfvertrouwen, communicatie, creativiteit en advies uitbrengen komen allemaal aan bod. Je sluit deze opleiding af met een certificaat.

Data en tijden

5 weken, 1 dag per week van 9.30-14.00 uur

of

10 weken, 1 avond per week van 18.30-21.00 uur

Kosten

€ 650,- incl. btw, administratiekosten, theorie, certificaat, werkmap/portfolio, koffie, thee en een heerlijke lunch.

Wil je graag meer informatie of wil je je aanmelden? Neem contact op of stuur een mail naar info@knipsalonbianca.nl

Bij deze opleiding ontvang je een certificaat en een theoriemap die stap voor stap de technieken laat zien zoals in de lessen wordt besproken. Handig met veel foto’s en duidelijke uitleg!