HAARSTYLIST

Wil jij graag aan de slag als Kapper/Kapster of wil je jouw eigen salon starten?

De opleiding HAARSTYLIST van Knipsalon Bianca is een professionele praktijkgerichte kappersopleiding met maximaal 4 deelnemers.

Leer zelfverzekerd knippen!

De lessen worden in kleine groepen gegeven om je een optimale en persoonlijke begeleiding te kunnen bieden met veel aandacht! Deze begeleiding is nodig om je de juiste technieken goed aan te leren zodat je zelfverzekerd leert knippen.

Alle kennis in huis om aan de slag te gaan!

Tijdens deze opleiding leer je verschillende basis- en moderne technieken op het gebied van knippen, kleuren en stylen. Je leert om te gaan met verschillende gezichtsvormen, haar texturen en de wens van de klant. Tevens leer je de klanten advies te geven met betrekking tot de coupe en het moduleren van de coupe met het juiste product. Het knippen van krullen en het maken van mooie fades bij herenkapsels. Je leert het allemaal! De technieken worden meteen in de praktijk toegepast waardoor je het knippen goed gaat beheersen.

Personal Coaching Systeem

Knipsalon Bianca is de enige kapsalon die gebruik maakt van een Personal Coaching Systeem. Dit systeem is door Knipsalon Bianca ontworpen speciaal voor de cursist. Je kunt via dit systeem (wat compleet via touchscreen werkt) tijdens de cursus jouw persoonlijke ontwikkeling volgen en eventueel nieuwe kniptechnieken opzoeken. Lekker makkelijk wanneer je nog eens terug wil kijken naar een bepaalde kniptechniek!

Doelgroep

Ben jij enthousiast over het kappersvak of wil je voor jezelf starten?

Dan is deze opleiding geschikt voor jou. Ervaring met haarknippen is niet nodig, je leert tijdens de opleiding de basistechnieken van het knippen en het kleuren. De kleine groepen (maximaal 4 cursisten) maakt het mogelijk om in een korte tijd jou de juiste technieken te leren!

Je sluit deze opleiding af met een certificaat.

Wil je na deze opleiding jezelf verder ontwikkelen, dan kun je je inschrijven voor de opleiding HAARSTYLIST EXTRA.

Een vervolgopleiding die perfect aansluit zodat jij nog meer technieken gaat beheersen! Tijdens deze opleiding kun je jouw vakkennis, zelfvertrouwen en creativiteit nog meer gaan ontwikkelen.

.

Data en tijden

12 weken, 1 dag per week van 9.30-14.00 uur

Kosten

€ 1895- incl. btw, administratiekosten, theorie, 3 oefenhoofden, verfpakket, certificaat, werkmap/portfolio, koffie, thee en een heerlijke lunch.

Gespreide betaling mogelijk (2 of 4 termijnen).

Tevens mag je tijdens de opleiding gratis gebruik maken van de Loopping, salonsoftware zodat je alvast kennis kan maken met het systeem en jouw klantenbestand op kan gaan bouwen.

Wil je graag meer informatie of wil je je aanmelden? Neem contact op of stuur een mail naar info@knipsalonbianca.nl

Bij deze opleiding ontvang je een certificaat en een theoriemap die stap voor stap de technieken laat zien zoals in de lessen wordt besproken. Handig met veel foto’s en duidelijke uitleg!