HEREN/JONGENS KNIPPEN BASIS

In deze persoonlijke cursus Heren/Jongens knippen voor beginners, leer je de basistechnieken van het heren- en jongensvak, opknippen met kam en schaar en opscheren zodat de mooiste kapsels kunnen worden gecreërd.

De lessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 4 personen. Daardoor is er een persoonlijke en optimale begeleiding aanwezig zodat de lesmethodes voor iedereen makkelijk te volgen zijn. De technieken worden meteen in de praktijk toegepast waardoor je het knippen goed gaat beheersen.

Je oefent op een oefenhoofd of eventueel later op een model.  Tijdens deze cursus kun je gratis gebruik maken van professionele kappersmaterialen die aanwezig zijn in de salon. Wil je graag zelf een materialenpakket aanschaffen? klik hier voor meer informatie over het materialenpakket!

Doelgroep

Deze cursus is voor iedereen geschikt. Ervaring met haarknippen is niet nodig. Na deze cursus kun je heren- en jongenskapsels op een vakkundige manier knippen, opknippen en opscheren.

Wil je jezelf verder ontwikkelen, dan kun je je inschrijven voor de cursus Heren/Jongens voor Gevorderden. Klik hier voor meer informatie over de gevorderde cursus.

Data en tijden

6 weken, 1 avond per week van 18.30-21.00 uur

of

3 weken, 1 dag per week van 9.30-14.00 uur

Kosten

€ 365,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en administratiekosten. (Kleine groepen tot maximaal 4 cursisten). De trainingen worden wekelijks gegeven. De datum is afhankelijk van beschikbaarheid. Voor meer informatie of aanmelden;  info@knipsalonbianca.nl

Dagcursus is inclusief heerlijke lunch.

Privelessen

Heb je interesse in privéles? Deze worden uiteraard 1 op 1 gegeven en kost
€ 1460,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap, administratiekosten.