HEREN/JONGENS VOOR GEVORDERDEN

Ben jij bekend met herenkapsels maar wil je jezelf wat meer verdiepen?

Wat leer je

Je leert moderne herentechnieken, opknippen en opscheren van moderne kapsels.

Kleine groepen en praktijkgericht

De lessen worden in kleine groepen gegeven van maximaal 4 personen. Daardoor is er persoonlijke en optimale begeleiding zodat de lesmethoden voor iedereen makkelijk te volgen zijn.  Je start meteen met de praktijk, de theorie wordt tijdens het knippen uitgelegd. Zo pas je direct de theorie toe waardoor het knippen inzichtelijk wordt.

Je ontvangt een certificaat

Er wordt gewerkt op een oefenhoofd of een model.  Je kunt gratis gebruik maken van professionele kappersmaterialen die aanwezig zijn in de salon. Wil je graag zelf een materialenpakket aanschaffen? Knipsalon Bianca kan alle materialen tegen groothandelsprijzen aanbieden.

Je sluit deze cursus af met een certificaat.

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor degene die de basis al heeft doorlopen van het herenvak knippen.

Hou je van een uitdaging dan kun je jezelf inschrijven voor de Barbier Classic cursus. Dit is de perfecte cursus om het herenvak af te sluiten.

Data en tijden

3 avonden,  18.30-21.00 uur

Kosten

€ 195,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en administratiekosten.

De trainingen worden in kleine groepen van maximaal 4 cursisten gegeven. De trainingen zijn wekelijks en de datum is afhankelijk van beschikbaarheid.

Priveles

Heb je interesse in privéles? Deze worden uiteraard 1 op 1 gegeven en kost € 780,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap, administratiekosten.