KNIP & STYLE VOOR BEGINNERS

Wil jij jouw eigen salon gaan starten of gewoon thuis aan de slag?

Tijdens deze cursus leer je kniptechnieken die snel en relatief gemakkelijk zijn toe te passen. Je kunt hiermee thuis aan de slag en het is een goede basis wanneer je verder wil in het kappersvak. Er komen verschillende kniptechnieken aan bod voor lang haar, middellang haar en kort haar. Je leert dames/meisjes, heren/jongenskapsels knippen.

Knipsalon Bianca biedt je de basiskennis om dat op een verantwoorde manier te kunnen doen.

Kleine groepen en praktijkgericht

De lessen worden in kleine groepen gegeven van maximaal 4 personen. Daardoor is er persoonlijke en optimale begeleiding zodat de lesmethoden voor iedereen makkelijk te volgen zijn. De technieken worden meteen in de praktijk toegepast waardoor je het knippen goed gaat beheersen.

Je ontvangt een certificaat

Er wordt gewerkt op een oefenhoofd of eventueel later op een model.  Tijdens deze cursus kun je gratis gebruik maken van professionele kappersmaterialen die aanwezig zijn in de salon. Wil je graag zelf een materialenpakket aanschaffen?  klik hier voor meer informatie over het materialenpakket!

Deze cursus van Knipsalon Bianca is een praktijkgerichte cursus. Je sluit deze cursus af met een Basis certificaat.

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor degene die graag kennis willen maken met het kappersvak. Ervaring met haarknippen is niet nodig, je leert de beginselen tijdens de training.

Je kunt de technieken thuis toepassen op je gezins- en familieleden vrienden, buren of kennissen. Deze cursus is een goede basis om door te gaan met de vervolglessen zodat je jouw eigen salon kunt starten.

Wil je na deze cursus jezelf verder ontwikkelen, dan kun je jezelf inschrijven voor de Vervolgcursus of de Moderne Technieken. De Vervolgcursus of Moderne Technieken sluiten perfect aan en biedt je nog meer uitdaging en knipervaring!

Data en tijden

 8 weken, 1 avond per week van 18.30-21.00 uur

of

4 weken, 1 dag per week van 9.30-14.00 uur

Kosten

€ 487,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en administratiekosten. (Kleine groepen tot maximaal 4 cursisten). De trainingen worden wekelijks gegeven. De datum is afhankelijk van beschikbaarheid. Voor meer informatie of aanmelden;  info@knipsalonbianca.nl

Dagcursus is inclusief heerlijke lunch.

Priveles

Heb je interesse in privéles? Deze worden uiteraard 1 op 1 gegeven en kost
€ 1948,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap, administratiekosten.

Knipsalon Bianca is de enige kapsalon die gebruik maakt van een Personal Coaching Systeem. Dit systeem is door Knipsalon Bianca ontworpen speciaal voor de cursist.  Je kunt via dit systeem (wat compleet via touchscreen werkt) tijdens de cursus jouw persoonlijke ontwikkeling volgen en eventueel nieuwe kniptechnieken opzoeken. Lekker makkelijk wanneer je nog eens terug wil kijken naar een bepaalde kniptechniek!

Wil je graag meer informatie of wil je je aanmelden? Neem dan contact op of stuur een mail naar info@knipsalonbianca.nl

Bij deze cursus ontvang je een theoriemap die stap voor stap de technieken laat zien zoals in de lessen wordt besproken. Handig met veel foto’s en duidelijke uitleg!