KNIP & STYLE VOOR BEGINNERS

Maak kennis met het kappersvak! Nog geen ervaring met het kappersvak maar wil je wel graag leren knippen? Dan past deze cursus prima bij jou.

Kleine groepen en praktijkgericht

De lessen worden in kleine groepen gegeven van maximaal 3 personen. Daardoor is er persoonlijke en optimale begeleiding zodat de lesmethoden voor iedereen makkelijk te volgen zijn.  Je start meteen met de praktijk, de theorie wordt tijdens het knippen uitgelegd. Zo pas je direct de theorie toe waardoor het knippen inzichtelijk wordt.

De trainingsruimte is Corona proof gemaakt. Iedere cursist heeft zijn eigen werkruimte. Deze werkruimte is afgeschermd met een doorzichtig tussenschot zodat er veilig gewerkt kan worden.

Wat leer je:

Er komen verschillende kniptechnieken aan bod voor lang haar, middellang haar en kort haar. Je leert dames-/meisjes-, heren-/jongenskapsels knippen.

Je ontvangt een certificaat

Er wordt gewerkt op een oefenhoofd of eventueel later op een model. Tijdens deze cursus gebruik je je eigen kappersmaterialen. Heb je geen materialen en wil je ze graag aanschaffen? Dan is ook mogelijk. De meeste materialen liggen op voorraad in de salon.

Je sluit deze cursus af met een Knip & Style Basis certificaat.

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor degene die graag kennis willen maken met het kappersvak. Ervaring met haarknippen is niet nodig, je leert de beginselen tijdens de training.

Je kunt de technieken direct thuis toepassen op je gezins- en familieleden vrienden, buren of kennissen.

Deze cursus is een goede basis om door te gaan met de vervolglessen zodat je jouw eigen salon kunt starten. De Vervolgcursus of Moderne Technieken sluiten perfect aan en biedt je nog meer uitdaging en knipervaring!

Data en tijden (avondcursus of dagcursus)

Dagcursus     : 4 weken (1 dag per week van 9.30-14.00 uur)

Kosten

€ 495,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en administratiekosten.

De trainingen worden in kleine groepen van maximaal 3 cursisten gegeven. De trainingen zijn wekelijks en de datum is afhankelijk van beschikbaarheid.

Priveles

Heb je interesse in privéles? Deze worden uiteraard 1 op 1 gegeven en kost € 1980,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap, administratiekosten.

Wil je graag meer informatie of wil je je aanmelden? Neem dan contact op of stuur een mail naar info@knipsalonbianca.nl

Bij deze cursus ontvang je een theoriemap die stap voor stap de technieken laat zien zoals in de lessen wordt besproken. Handig met veel foto’s en duidelijke uitleg!