KNIPPEN EN STYLEN VOOR GEVORDERDEN

Ben jij al bekend met de basis van het kappersvak, maar wil je graag net een stapje verder?  Je leert tijdens deze lessen het uitwerken van verschillende coupes en de afwerking daarvan. Je ontvangt veel tips en tricks om het haar mooi te laten vallen.

De lessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 4 personen. Daardoor is er persoonlijke en optimale begeleiding zodat de lesmethoden voor iedereen makkelijk te volgen zijn. De cursist gaat onder persoonlijke begeleiding zelf aan de slag en krijgt daarbij veel tips. De lessen zijn praktijkgericht zodat je de techniek goed gaat beheersen.

Je oefent op een oefenhoofd of later op een model. Tijdens deze cursus gebruik je je eigen kappersmaterialen. Er wordt uitsluitend gewerkt met professionele producten en materialen tijdens de lessen. Wil je graag materialen aanschaffen? Knipsalon Bianca kan dit voor je verzorgen tegen groothandelprijzen of klik hier voor meer informatie over het materialenpakket!

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor degene die de basistechnieken van het knippen al heeft doorlopen of al wat ervaring heeft met het knippen.

Wil je jezelf verder ontwikkelen, dan kun je je inschrijven voor de cursus; Moderne Technieken. Klik hier voor meer informatie over de cursus Moderne Technieken.

Data en tijden

3 avonden, 18.30-21.00 uur

Kosten

€ 195,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en administratiekosten. (Kleine groepen met maximaal 4 cursisten). De trainingen worden wekelijks gegeven. De datum is afhankelijk van beschikbaarheid. Voor meer informatie of aanmelden;  info@knipsalonbianca.nl

Priveles

Heb je interesse in privéles? Deze worden uiteraard 1 op 1 gegeven en kost € 780,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap, administratiekosten.