KRULLEN KNIPPEN

Wil jij je specialiseren in het knippen van krullen? Hoe maak je het verschil in het knippen van krullen? Welke technieken pas je toe in verschillende structuren?

Tijdens deze cursus leer je verschillende kniptechnieken die ervoor zorgen dat de krullen meer volume krijgen en het haar minder gaat pluizen. Uitgezakte krullen krijgen weer veerkracht en vallen op een mooie en natuurlijke manier.  Je leert welke stylingsproducten je wel en niet moet gebruiken zodat de klant het haar makkelijk zelf kan onderhouden. Je krijgt veel tips tijdens deze cursus en via een handig stappenplan kun jij jouw klant voortaan goed adviseren.

De lessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 4 personen. Daardoor is er persoonlijke en optimale begeleiding zodat de lesmethodes voor iedereen makkelijk te volgen zijn. De cursist gaat onder persoonlijke begeleiding zelf aan de slag en krijgt daarbij veel tips. De lessen zijn praktijkgericht zodat je de techniek goed gaat beheersen.

Je oefent op een zelfmeegebracht model.

Tijdens deze cursus gebruik je je eigen kappersmaterialen. Er wordt uitsluitend gewerkt met professionele producten en materialen tijdens de lessen. Wil je graag materialen aanschaffen? Knipsalon Bianca kan dit voor je verzorgen tegen groothandelprijzen of klik hier voor meer informatie over het materialenpakket!

Deze cursus van Knipsalon Bianca is een praktijkgerichte cursus. Je sluit deze cursus af met een certificaat.

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor degene die graag bij wil blijven in het kappersvak. Je leert de nieuwste technieken en kunt deze direct toepassen in de praktijk!

Data en tijden

1 avond (Basis), 18.30-21.oo uur

Kosten

Basis Krullen knippen € 79,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap, certificaat en administratiekosten.

(Kleine groepen met maximaal 4 cursisten). De trainingen worden wekelijks gegeven. De datum is afhankelijk van beschikbaarheid. Voor meer informatie of aanmelden;  info@knipsalonbianca.nl

Priveles

Heb je interesse in privéles? Deze worden uiteraard 1 op 1 gegeven en kost € 316,00 per persoon incl. btw, theorie, werkmap en administratiekosten.