Wij willen jou graag een persoonlijke assistent geven die je op alle vlakken in het bedrijfsleven ondersteunt, 24/7 beschikbaar is en altijd en overal inzicht geeft in jouw bedrijf. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen en alle functies zijn zelf in te stellen en aan te passen naar hoe jij jouw bedrijf wilt runnen!

AGENDA

Plan jouw klant in een overzichtelijke agenda met handige kleurcoderingen. Klanten ontvangen netjes een bevestiging van de afspraak. Een automatische herinnering zorgt ervoor dat ze de afspraak niet kunnen vergeten.

KASSA 

Reken gemakkelijk af vanuit de agenda en bekijk jouw transacties en omzetgegevens. Onbetaalde facturen worden direct gesignaleerd en kun je niet vergeten. Met één druk op de knop stuur je een vriendelijke betalingsherinnering naar deze klant.

VOORRADEN en PRODUCTEN

Zijn jouw producten bijna op? Via het dashboard zie je de meldingen en bestel je eenvoudig bij jouw leverancier. Verkochte producten worden direct bijgewerkt in jouw voorraadsysteem. Geleverde goederen kunnen makkelijk via de scanner bijgewerkt worden.

DASHBOARD

Het systeem herinnert jou aan een verjaardag of gebeurtenis van een klant. Wat is jouw omzet en wat zijn de favoriete producten van jouw klanten? Het dashboard houdt jou op de hoogte!

BOEKHOUDEN

Hoe handig is dit! Jouw salon software inclusief boekhouden 😉 Loopping haalt de gegevens die nodig zijn voor jouw kwartaalaangifte uit het systeem. Zelf kwartaalaangifte doen is dan ook super simpel.

Kostenbesparend! Via de bankmutaties die je kunt inladen leest Loopping jouw jaarcijfers en ligt jouw jaaraangifte klaar voor jouw boekhouder!

MEDEWERKER of zoek je zelf WERK

In geval van ziekte, zwangerschap, extra mankracht of stagiaires vind je hier jouw juiste kandidaat. Zoek met deze HR-applicatie gemakkelijk naar beschikbare werknemers bij jou in de buurt. Wil je graag jezelf opgeven als inhuurkracht? Ook dat is mogelijk.

Probeer Loopping nu 30 dagen helemaal gratis en ervaar het gemak. Wij staan voor je klaar om je wegwijs te helpen!

Klik hier om een gratis proefaccount aan te maken. Een maand gratis en zonder verplichtingen.

Vanaf

€ 7,95

per maand *

*Prijs is per salon, excl. BTW en op basis van automatische incasso. Het abonnement is maandelijks opzegbaar zonder  verplichtingen! Bij ieder abonnement ontvang je de eerste maand gratis!