Heb je altijd al eens kapster willen worden maar ben je in een andere baan gerold? Het is nooit te laat om je om te scholen 🙂

Met de opleiding van Knipsalon Bianca heb je in korte tijd de kennis om voor jezelf aan de slag te gaan.

De opleiding HAARSTYLIST van Knipsalon Bianca is een praktijkgerichte opleiding. In korte tijd leer je verschillende basis- en moderne kniptechnieken. Het kleuren en stylen komt uiteraard ook aan bod, zodat je alle kennis in huis hebt om aan de slag te gaan.

De lessen worden in kleine groepen gegeven van maximaal 4 personen. Daardoor is er persoonlijke en optimale begeleiding zodat de lesmethoden voor iedereen makkelijk te volgen zijn. De technieken worden meteen in de praktijk toegepast waardoor je het knippen goed gaat beheersen.

Knipsalon Bianca is de enige kapsalon die gebruik maakt van een Personal Coaching Systeem. Dit systeem is door Knipsalon Bianca ontworpen speciaal voor de cursist. Je kunt via dit systeem (wat compleet via touchscreen werkt) tijdens de cursus jouw persoonlijke ontwikkeling volgen en eventueel nieuwe kniptechnieken opzoeken. Lekker makkelijk wanneer je nog eens terug wil kijken naar een bepaalde kniptechniek!